Stevifem - Koeltechniek

Airconditioning

Warmtepompen

Koeling

Ventilatie

Zwembadwarmtepomp

Warmtepomp lucht / water

SAMSUNG EHS: een PERFECT KLIMAATBEHEERSYSTEEM VOOR IEDERE SITUATIE

Bent u van plan uw huidige verwarmingssysteem te veranderen om energie en kosten te besparen? Woont u in een huis met een olie- of gasgestookte installatie en heeft u genoeg van de hoge prijzen?
Of u nu uw huidige woning wilt renoveren, of een geschikt systeem zoekt voor in uw nieuwbouwwoning of vakantiewoning, met het duurzame Eco Heating System is er voor iedere situatie een passende klimaatoplossing voor handen

Het milieuvriendelijke systeem is zeer geschikt als alternatief voor uw CV ketel. Omdat er zelfs bij zeer lage buitentemperaturen zowel warm en koud water kan worden gemaakt voor koeling of verwarming via vloerverwarming en ventilatorconvectoren, als warm tapwater tot 55°C, worden de CV ketel en gasaansluiting overbodig.
Uiteraard is er een gecombineerde oplossing met uw eigen ketel mogelijk, de zogenaamde bivalente oplossing. Daarnaast biedt het Eco Heating System de mogelijkheid de lucht/water warmtepomp uit te breiden met een lucht/lucht warmtepomp en standaard geïntegreerde airconditioningsinstallatie.
Hierdoor kan er nog sneller en efficiënter actief worden verwarmd of gekoeld. Informeer bij uw eigen installateur naar de mogelijkheden die passen bij de comfortwensen die u heeft voor uw woning.

Doordat het systeem in 3 verschillende varianten verkrijgbaar is, zijn er
legio mogelijkheden om te voldoen aan uw situatie en uw wensen:

Warmtepomp lucht / water

© 2011 Stevifem - site by Go4it Media Group